Shiplink Import

E-handlare! Boka frakt snabbare och smidigare med din fraktavdelning! 🛍🛒⚡️

Arbetar du med många ordrar vid samma tillfälle eller bokar du flera gånger per dag? Upplever du det tidskrävande att manuellt fylla i flera sändningar? Då har vi lösningen åt dig.

Lösningen är Shiplinks fraktavdelning för 49:-/veckan (debiteras endast när du använder kontot). I fraktavdelningen ingår det flera delar som tar frakterna till ny nivå. Bland annat så ingår en koppling till Shopify, WooCommece, Fortnox och Visma e-conomic. Du kan hämta bokningarnas leveransuppgifter direkt ur dessa system till ditt Shiplink konto. Spara tid och minskar risken för eventuella fel med manuellt arbete. Det går att ändra och uppdatera information i den smarta listvyn.

👉 Ändra i bulk: Arbeta med och uppdatera flera bokningar samtidigt.

👉 Ändra individuella: Arbeta med och uppdatera enstaka bokningar om det behövs.

👉 Anpassa för dina behov: Ställ in efter om du ofta bokar med samma sorts information eller ett mer avancerat val för information.

Läs mer om fraktavdelningen här

💬 Har du frågor om Shiplink och fraktavdelningen? Kontakta oss på kundservice på telefon 010-20 706 66, chatten eller maila oss på kundservice@shiplink.se

Letar du efter övrig information?
Här hittar du information om aktuella trafikstörningar.
Här hittar du information om ogiltigt och otillåtet gods.
Här hittar du information om Shiplinks hållbarhetsarbete.
Här hittar du information om grundskydd, varuförsäkring och ersättning.
Här hittar du information om efterdebitering, tilläggskostnader och avgifter.

Uppdaterad den: 08/09/2023