Visste ni att alla frakter som bokas med Shiplink klimatkompenseras? Det stämmer! Varje frakt klimatkompenseras till 100% oavsett typ av frakt. Om ni vill läsa mer om detta arbete klicka gärna här

I samband med detta har vi tagit fram en sigill för er som använder Shiplinks frakttjänster. Vill ni använda Shiplinks sigill för 100% klimatkompenserad frakt på er hemsida eller i trycksaker får ni gärna kontakta kundservice direkt i chatten eller via mail så får ni tillgång till vårt material.

Det finns både en svensk och en engelsk version. Båda varianterna finns i sju olika färgsättningar så ni hittar det som matchar er företagsprofil bäst.

För att förtydliga vad sigillet betyder är det viktigt att länka sigillet till denna sida: https://www.shiplink.se/sv/miljofrakt/

Behöver ni en annan färgsättning kan vi hjälpa er med ytterligare varianter. Har ni fler funderingar är ni välkomna att kontakta oss så hjälper vi er gärna! Kontakta Gabriel eller Caroline på marknadsavdelningen direkt via mail: gabriel@shiplink.se, caroline@shiplink.se