Beräkna fraktpris

Hos Shiplink bokar du alltid ditt frakter snabbt och enkelt. Här får du en snabbguide på hur du beräknar pris och bokar din frakt.

Läs nedan vidare om hur du gör för att beräkna pris på alla dina frakter. Vill du ha en mer utförlig guide hittar du den här.

Steg 1 - Ange uppgifter

Klicka in dig på Beräkna Pris. Fyll i avsändaren och mottagarens uppgifter, samt godsens dimensioner.

Steg 2 - Välj frakttjänst

Välj även vilken typ av frakttjänst du vill använda dig av och addera eventuella tillval.

Steg 3 - Fyll i adresser

Uppge både avsändarens och mottagarens uppgifter.

Steg 4 - Försäkra ditt gods

Vi rekommenderar alltid våra kunder att försäkrar sina frakter. Välj försäkring baserat på ditt gods varukostnad.

Steg 4 - Klart!

Du har nu beräknat hela din fraktkostnad exklusive moms! Lägg din beställning i varukorgen och hitta på något roligt med din sparade tid.

Råder det några frågor angående hur du beräknar fraktpris, eller något annat, är det bara att du hör av dig till vår Kundservice.