Här får du en snabbare guide om hur du enkelt beräknar pris och bokar din frakt.

Beräkna fraktpris
Hos Shiplink beräknar du alltid ditt fraktpris snabbt och enkelt.

Läs nedan vidare om hur du gör för att beräkna pris på alla dina frakter. Vill du ha en mer utförlig guide hittar du den här.

Steg 1 - Ange uppgifter
Klicka in dig på Beräkna Pris. Fyll i avsändaren och mottagarens uppgifter, samt godsens dimensioner.

Välj även vilken typ av frakttjänst du vill använda dig av och addera eventuella tillval.

Steg 2 - Fyll i adresser
Uppge både avsändarens och mottagarens uppgifter.

Steg 3 - Försäkra ditt gods
Vi rekommenderar alltid våra kunder att försäkrar sina frakter. Välj försäkring baserat på ditt gods varukostnad.

Steg 4 - Klart

Du har nu beräknat hela din fraktkostnad exklusive moms! Lägg din beställning i varukorgen och hitta på något roligt med din sparade tid.

Råder det några frågor angående hur du beräknar fraktpris, eller något annat, är det bara att höra av du hör av dig till vår kundservice.