Bjud in en vän till Shiplink - få 10% rabatt! 🤩❤️

Bjud in dina vänner till att använda Shiplink för sina frakter. 🚛 Både du och din vän får en rabattkod på 10% som prova-på erbjudande!. 🍻😍

Många av våra kunder har frågat om en funktion som gör det möjligt att bjuda in sina vänner till Shiplink. Och det är med glädje vi kan berätta att den funktionen nu är skapad! 🏆

Klicka här för att skicka en inbjudan till en vän

Klicka på länken ovan för att komma till vårt "Bjud in"-formulär. När du fyllt i dem uppgifterna som krävs skickas en rabattkod till din vän. Efter att deras rabattkod är använd får även du en rabattkod på 10% 🍻😍

Vad väntar du på? Bjud in dina vänner och dela med dig av marknadens bästa frakttjänst! 🏆

* Rabattkoden är unik och kan inte delas. När du bjuder in din vän får hen en unik rabattkod som ger 10% på en order vid ett tillfälle med max 1000 kr rabatt. När den inbjudna vännen använt sin rabattkod kommer du som bjudit in personen att få en unik rabattkod som ger 10% rabatt på en order vid ett tillfälle med max 1000 kr rabatt.

Har du frågor är du välkommen att kontakta vår fantastiska kundservice 🤓