Email för samlingsfaktura

För att ändra, uppdatera eller kontrollera vilken e-postadress din faktura skickas till:

I menyn till vänster, klicka på Företagsinställningar och sedan klicka på Samlingsfaktura.

☝️ Beroende på när du ändrar kan ändringen inte gå igenom förrän senare. Det kan innebära att faktura eller påminnelse fortfarande skickas till tidigare angiven e-postadress. Ta gärna kontakt med oss om du är osäker, så hjälper vi dig med din faktura.

Ändra eller uppdatera e-postadressen i fältet Emall för samlingsfaktura och klicka på Spara.

Klart! Du har ändrat var vi kommer att skicka fakturan.

👋 Kundservice står redo! Kontakta oss via chatt, telefon: 010-20 706 66 eller e-post: kundservice@shiplink.se

Letar du efter ytterligare information?
Läs mer om fakturaöversikten
Intresserad av autogiro? Läs mer här.
Läs mer om samlingsfaktura

Uppdaterad den: 02/07/2024