Frakt med miljökompensation
Miljökompensera dina frakter
När du fraktar med Shiplink har du möjlighet att miljökompensera dina frakter. Du kan även bidra till WWF och stödja deras viktiga arbeten.

2019 har startat med ett väldigt stort miljöfokus, något vi på Shiplink älskar! Vi behöver alla tänka på hur vi behandlar vår planet, och göra vårt bästa för att minimera våra ekologiska fotavtryck.

Frakta med miljökompensation
Hos Shiplink har du som kund möjlighet att miljökompensera frakter direkt i bokningsprocessen. Baserat på sändningens utsläpp får du alternativet att addera en summa för att på så sätt hjälpa till att minska de negativa effekterna av transporten.
Tillvalet finns tillgängligt för en rad av våra frakttjänster.

Stöd WWF
Världsnaturfonden WWF anordnar årligen hundratals viktiga naturvårdsprojekt över hela världen. Som oberoende organisation finansieras hela deras arbete (för bland annat utrotningshotade djur, utfiskade hav och skövlade skogar) av donationer. Vi väljer att aktivt stödja WWF i deras viktiga kamp för en hållbar miljö för alla. Varje år donerar vi pengar till dem för att stötta deras uppdrag. Även du kan välja att donera 10:- till WWF:s organisation när du fraktar med oss.
Tillvalet finns tillgängligt för alla våra frakttjänster.

Boka frakter med miljökompensation hos Shiplink här!
Frakt med miljökompensation
Har du frågor om Shiplink? Besök oss på Shiplink.se eller ring in till vår kundservice: 010-706
Var denna artikel hjälpsam?
Annullera
Tack så mycket!