Frakta paket upp till 599 cm med Shiplink

Utifrån våra kunders förfrågan har Shiplink nu förhandlat och sett över villkoren för de transporttjänster som omfattar Paket till företag och Paket med hemleverans.

Utifrån de nya villkoren kan vi nu erbjuda följande villkor för dessa tjänster;

Paket till företag - Gods upp till 599 cm i längd, bredd och höjd. Max dimensioner: upp till 0,35 kbm och 35 kg per kolli. Max 100 kg per sändning. Till dessa tjänster har du möjlighet att välja tillvalen Avisering och Leveransbesked.

Paket med hemleverans - Gods upp till 599 cm i längd, bredd och höjd. Max dimensioner: upp till 0,35 kbm och 35 kg per kolli. Max 100 kg per sändning. Denna tjänst inkluderar tillvalet Avisering som innebär att mottagaren aviseras innan utkörning för att komma överens om tid och datum för leverans.

Ta del av de utökade tjänsterna genom att boka frakt på vår hemsida. Här kan du även läsa mer om att skicka paket med Shiplink.

KOM IHÅG - Uppge alltid korrekta uppgifter vid bokning. Detta ger dig rätt fraktpris och du undviker extra kostnader för efterdebitering. Har du frågor eller funderingar kring våra frakttjänster är du välkommen att kontakta Shiplink kundservice.
Var denna artikel hjälpsam?
Tack så mycket!