Shiplink är den innovativa frakttjänsten som ständigt är i framkant på transportmarknaden. Vi strävar efter att erbjuda våra kunder den enklaste frakten till det billigaste priset.

Om oss

Att frakta med traditionella frakttjänster är svårt. De stora bolagens hemsidor är komplicerade och det är svårt att veta vilken sorts frakt man ska välja. Förvirringen leder ofta till felbokade tjänster, överpriser och dolda kostnader.

Vi på Shiplink väljer att utmana de förlegade frakttjänsterna genom nytänk och moderna lösningar. Vi lägger stort fokus på tydlighet och enkelhet i våra tjänster, i kombination med personlig service och billiga priser. Hos Shiplink får du en helhetslösning för alla dina frakter.

Hur kan ni erbjuda såna låga priser? På Shiplink samarbetar vi med de bästa fraktföretagen i branschen. Vi köper in så pass många leveranser att vi kan förhandla oss till bästa pris för dig som kund.

Se oss som din alldeles egna fraktavdelning. Vi hanterar hela din orderbeställning, från upphämtning till leverans. Uppstår något problem på vägen så är vår moderna och personliga kundservice alltid där för att lösa det så snabbt som möjligt.

Shiplink är till för att du ska kunna fokusera på det roliga i din egna verksamhet, och överlåta det tråkiga till oss. Låt oss hjälpa dig att ta nästa steg och boka din frakt med oss redan idag. Frakt har aldrig varit enklare!

Hur kan era frakter vara så enkla? De olika fraktbolagen är bra på olika saker. Vi på Shiplink väljer tjänsterna utifrån våra samarbetspartners styrkor. På så sätt garanterar vi dig som kund alltid bästa möjliga service till just ditt ärende.