Shiplink Import

Boka snabbare och enklare med Shiplink Import 🚀

Shiplink gör det nu Ànnu enklare och smidigare för dig att boka dina frakter. Med Shiplinks koppling till Sharespine kan du importera leveransadresser frÄn dina ordrar i de mest populÀra ehandel-, affÀrsdata- och handelsplatssystemen. LÀs nedan vilka plattformar som stöds.

För mÄnga Àr det vÀldigt tidskrÀvande att manuellt fylla i sina sÀndningars mottagaradresser. Med Shiplinks nya import funktion kan du enkelt importera orderns leveransuppgifter direkt ifrÄn ditt system. Efter att frakten bokats Àndras statusen pÄ ordern och om systemet stödjer skickas uppgifter för spÄrning tillbaka.

Följande system stöds;

E-handel: WooCommerce, WM3, Wikinggruppen, Vendre, Talex, Starweb, SiteSmart, Shopify, SellBase, Prestashop (1.5 -1.7), Nordisk e-handel, Magento (1&2), Software, C4Media / Exakta, Jetshop, Carismar, Bliss Webbstudio och Askås.

AffÀrsdatasystem: Fortnox, Visma eEkonomi, Hogia Retail, Visma net, Visma Administration.

Marknadsplatser: CDON, Fyndiq, Tradera, Afound.

Intresserad och vill veta mer? kontakta kundservice sÄ berÀttar vi mer.

Sharespine är en s.k aggregator som erbjuder integrationer mellan olika verksamhetssystem som då specialiserat på system som används inom e-handel som E-handelssystem, Ekonomisystem, Marknadsplatser. Mer reservation för eventuella förĂ€ndringar eller skrivfel. Denna hjĂ€lpartikel har som mĂ„lsĂ€ttning att vĂ€gleda. LĂ€s mer om Sharespine, klicka hĂ€r