Artiklar om: Shiplink blogg

Skicka paket med Jetpak

Vill du skicka paket med Jetpak? Det är ett av de transportföretag som Shiplink samarbetar med. Du skickar lätt paket med Jetpak och andra fraktföretag genom att boka online genom oss. Vi ger dig ett fast pris på din försändelse och sköter allt det praktiska arbetet. Du kan ägna din tid åt annat!

Skicka paket med JetpakDu kan använda Shiplinks frakttjänst för att skicka paket med Jetpak:
I vår priskalkylator får du ett fast pris på din frakt.
Du bokar direkt online. Skriv sedan ut fraktdokumenten som du får per e-post.
Jetpak hämtar upp ditt paket på angiven adress.

Vi ansvarar för ditt paket under hela transporten. Så är det alltid när du skickar genom Shiplink – oavsett om det är Jetpak eller en annan transportör som sköter frakten.

Räkna ut prisetVilka är Jetpak?


Jetpak är ett svenskt fraktbolag som är känt för sin expressfrakt med snabba och punktliga leveranser. Det var en pionjär inom inrikesfrakt med flyg – därav namnet. Styrkan ligger i kombinationen av snabb flygfrakt och smidiga markleveranser genom bud.

Idag har Jetpak verksamhet även i Baltikum, Holland, Belgien och Tyskland. I Norden har Jetpak över 140 lokala kontor. Jetpak är ett snabbt alternativ, oavsett om du ska skicka paket till nästa kvarter eller till andra sidan jorden.

Jetpaks olika tjänster


Jetpak har flera tjänster för snabba paketleveranser. Här är de vanligaste alternativen:
Jetpak direct
Jetpak next day
Customer specific
Jetpak direct

Om du behöver boka bud och skicka paket snabbt från dörr till dörr är Jetpak direct rätt transporttjänst. Tjänsten är tillgänglig dygnet runt, alla dagar i veckan och alla dagar på året. Leveransen sker samma dag. Jetpak lämnar en garanti på punktlighet. Till skillnad från många andra transportföretag ger Jetpak en exakt tid, inte ett tidsintervall. Tjänsten finns tillgänglig på många orter i Norden och i ett stort antal större städer i Europa.

Jetpak next day

När du inte har lika bråttom finns Jetpak next day. Det är en dörr till dörr-tjänst som erbjuds i hela Norden och på många platser i Europa. Två alternativ finns i Sverige och på utvalda platser i världen. Antingen väljer du leverans före lunch eller leverans före arbetsdagens slut. Det går även bra att skicka paket med Jetpak next day var som helst i världen men då kan transporten ta något längre tid.

Customer specific

Jetpak kan anpassa sig efter olika kunders specifika behov. Det kan handla om en skräddarsydd logistikkedja, leverans av varm mat till en skola eller temperaturkänslig frakt. Jetpak kan till och med ordna med installation av olika varor hos mottagaren.

Spåra ditt paket från Jetpak

När du bokar frakt med Jetpak genom Shiplink kan du lätt spåra paketet genom oss. Gå in på sidan spåra sändning och fyll i ditt bokningsnummer. Genast ser du var ditt paket befinner sig.

Om du vill kan du även spåra paketet direkt genom Jetpak. Börja med att besöka deras sida för spårning av paket som du hittar här.

Där finns tre alternativ för att hitta ditt paket:
Ange ditt bokningsnummer
Ange ditt kundnummer och paketnummer
Logga in på dina sidor


Du kan spara både tid och pengar på att boka din frakt genom Shiplink. Vi samarbetar med Jetpak och andra fraktföretag för alltid kunna erbjuda dig det alternativ som är bäst.

Vanliga frågor och svar om att skicka paket med JetpakHur länge ligger paketet kvar med Jetpak?

Om mottagaren inte finns på plats försöker Jetpak boka in en ny tid för leverans. Efter XX dagar går paketet tillbaks till avsändaren om mottagaren inte tagit emot det.

Hur lång tid tar det att skicka paket med Jetpak?

Jetpak erbjuder leverans på en exakt tid samma dag, alternativt nästa dag innan lunch eller innan arbetsdagens slut.

Vad kostar det att skicka paket med Jetpak?

Priset beror på om du vill att paketet ska komma fram samma dag eller nästa dag. Dessutom beror priset på paketets vikt och mått.

Hur skickar man expressfrakt med Jetpak?

Du bokar lättast din expressfrakt via Shiplink. Hos oss får du ett fast pris på frakt genom Jetpak och andra transportbolag.

Uppdaterad den: 27/01/2021

Var denna artikel hjälpsam?

Dela med dig av din feedback

Annullera

Tack så mycket!