Artiklar om: Shiplinks frakttjänster
Denna artikel finns också på:

Skicka paket till USA

Shiplink: Skicka paket USA

Skicka paket USAMed Shiplink kan företag skicka paket till USA billigt och enkelt med de ledande speditörerna. Vi erbjuder en rad smidiga paket- och pallfrakttjänster som enkelt låter dig transportera ditt gods till och från USA.

Shiplink erbjuder kompletta företagsfrakter till dig som vill skicka paket till USA. Oavsett om du vill importera eller exportera gods kan du välja frakttjänst baserat på kortast ledtid eller billigast pris. Vi har någonting för alla! Transporterna genomförs oftast via flygfrakt, och vi erbjuder expressfrakt som alternativ.

För att beräkna fraktpris och boka frakt besöker du bara vår hemsida. Nedan kan du läsa en kortare beskrivning av våra olika frakttjänsterna och bestämma vilken som passar just dig bäst.
Är det krångligt att boka frakt till USA? Nej, att boka frakt till/från USA med Shiplink är lika enkelt som att boka inrikesfrakter! Besök bara vårt bokningsformulär så kan du beräkna du pris och boka frakt på nolltid!

Export och importtjänster


Du kan själv välja mellan våra olika frakttjänster när du ska importera eller exportera ifrån USA, baserat på vad som passar dig bäst. Kom ihåg att vi även erbjuder tjänster till dig som vill skicka pall till USA!

Ekonomi: Ekonomi är vår mest prisvänliga frakttjänst. Den passar perfekt till dig som vill skicka paket billigt till USA. Uppskattad leveranstid är drygt tre dagar, och tjänsten kombinerar flyg- med vägtransport i hög grad.

Express: Behöver du skicka paket till USA med kort ledtid? Då är Express rätt tjänst för dig! Med vår Expresstjänst ligger leveranstiden på drygt två dagar, och din försändelse transporteras ifrån dörr-till-dörr via flyg.

TullhanteringTullhantering inkluderas alltid i ditt pris när du skickar paket till USA med Shiplink. Vi hänvisar dock till Tullverket om det råder det några oklarheter eller funderingar kring förtullningsärenden eller liknande då vi själva inte erbjuder någon tjänst för detta. Eventuell tull och moms fakturerar vi transportbeställaren i efterhand.

Har du några funderingar kring våra USA-frakter är det bara att kontakta vår Kundservice så hjälper vi dig direkt!

Uppdaterad den: 23/03/2021

Var denna artikel hjälpsam?

Dela med dig av din feedback

Annullera

Tack så mycket!