Shiplink: Skicka paket USA
Skicka paket USA

Med Shiplink kan företag skicka paket till USA billigt och enkelt med de ledande speditörerna. Vi erbjuder en rad smidiga paket- och pallfrakttjänster som enkelt låter dig transportera ditt gods till och från USA.

Shiplink erbjuder kompletta företagsfrakter till dig som vill skicka paket till USA. Oavsett om du vill importera eller exportera gods kan du välja frakttjänst baserat på kortast ledtid eller billigast pris. Vi har någonting för alla!

För att beräkna fraktpris och boka frakt på en minut besöker du vår hemsida. Nedan kan du läsa en kortare beskrivning av våra olika frakttjänsterna och bestämma vilken som passar just dig bäst.
Är det krångligt att boka frakt till USA? Att boka frakt till/från USA med Shiplink är lika enkelt som att boka inrikesfrakter! Besök bara vårt bokningsformulär så beräknar du pris och bokar frakt på nolltid!
Export och importtjänster
Du kan själv välja mellan våra olika frakttjänster när du ska importera eller exportera ifrån USA, baserat på vad som passar dig bäst. Kom ihåg att vi även erbjuder även kompletta pallfrakter till USA!

Ekonomi: Ekonomi är vår mest prisvänliga frakttjänst. Den passar perfekt till dig som vill skicka paket billigt till USA. Uppskattad leveranstid är drygt tre dagar, och tjänsten kombinerar flyg- med vägtransport i hög grad.

Express: Behöver du skicka paket till USA med kort ledtid? Då är Express rätt tjänst för dig! Med vår Expresstjänst ligger leveranstiden på drygt två dagar, och din försändelse transporteras ifrån dörr-till-dörr via flyg.

Vill du läsa mer om våra Ekonomi- och Expresstjänster, eller vill du se prisexempel? Skicka paket utomlands

Tullhantering

Tullhantering inkluderas alltid i ditt pris när du skickar paket till USA med Shiplink. Vi hänvisar dock till Tullverket om det råder det några oklarheter eller funderingar kring förtullningsärenden eller liknande då vi själva inte erbjuder någon tjänst för detta. Eventuell tull och moms fakturerar vi transportbeställaren i efterhand.

Har du några funderingar kring våra USA-frakter är det bara att kontakta vår Kundservice så hjälper vi dig direkt!
Var denna artikel hjälpsam?
Tack så mycket!