Pallfrakt

Med Shiplink kan du frakta pall inom Sverige och världen till både privatpersoner och företag. Alltid men snabb och enkel bokning.

För att leverantörerna ska kunna frakta din pall är det viktigt att godset står på en pall, avsedd för ändamålet. Se till att pallen och dess gods är väl emballerat och vid behov fastspänt på ett säkert sätt.

Oavsett vem din mottagare är löser vi på Shiplink din frakt! Läs vidare för att se vilka olika leveransalternativ som finns för just din pallfrakt.

Vad skiljer en helpall ifrån en halvpall? En helpall har måtten 120x80cm medan en halvpall är 60x80 cm.

Hel-/Halvpall till företag När du skickar en helpall eller halvpall till företag så skickas den direkt till deras företagsadress. Det är viktigt att kontoret som tar emot godset är bemannat under avlämningstillfället.
Hel-/Halvpall till hemleverans Du kan skicka både helpall och halvpall till din mottagares hemadress. För att säkerställa att mottagaren är hemma vid leveranstillfället finns det ibland tillval att så att mottagaren aviseras innan avlämning. För att se vilka tillval som finns tillgängliga för just din frakt, börja med att Beräkna pris. Läs mer om tillvalen här.
Styckegods till företag Skicka ditt styckegods direkt till mottagarens företagsadress.

Vad är gränsen för att ett gods ska skickas som pall? Av ergonomiska skäl måste gods som väger över 35 kg fraktas på pall. Detta för att underlätta transportörernas arbetsuppgifter och minimera skaderisken.

Råder det några frågor angående våra pallfrakter, eller har du andra funderingar? Kontakta enkelt vår kundservice.
Var denna artikel hjälpsam?
Tack så mycket!