Shiplink - Skicka styckegods
Styckegods

Med Shiplink kan företag skicka styckegods billigt och enkelt med de ledande speditörerna. Med våra smidiga frakttjänster kan du frakta styckegods till och från hela världen.

Styckegods är gods som avviker ifrån den vikt och dem dimensioner som definierar paket och pall. Att rent teoretiskt beskriva vad som klassas som styckegods är väldigt svårt. En bra tumregel att utgå ifrån är att om det emballerade godset inte är stabelbart, väldigt långt, otympligt etc. så räknas det ofta som styckegods. Om du har svårt att avgöra om ditt gods klassas som stycke eller inte är det bara att höra av dig till Shiplinks kundservice så får du hjälp!

Skicka styckegods med Shiplink
Shiplink erbjuder företag i alla storlekar kompletta frakttjänster för att skicka styckegods billigt. Hos oss kan du importera, exportera, eller frakta ditt styckegods inrikes. Råder det några tveksamheter eller frågor är det som sagt bara att kontakta våra fraktexperter, så hjälper vi dig!

Andra frakttjänster
Hos Shiplink kan du frakta alla olika godstyper. Vi erbjuder billiga och enkla frakter oavsett om du vill skicka paket eller skicka pall. Klicka in nedan för att beräkna fraktpris, eller skapa ditt alldeles egna konto, helt gratis, om du inte redan gjort det!