Addera personliga tillval och anpassa din beställning hos Shiplink efter dina behov.
Tillval

För att anpassa din order efter just dina behov erbjuder Shiplink en rad olika tillvalsmöjligheter. Läs vidare och få ut maximalt av din beställning.

För att ge dig en klarare bild över vilka tillval som finns tillgängliga har vi här sammanställt en lista för leveranser till privatpersoner och en lista för företag.

Beroende på typen av frakt, vart den ska, samt vem den levereras till, finns olika tillval tillgängliga. För att enklast ta reda på vad som finns tillgängligt för just din frakt kan du prisberäkna din beställning här.

För privatpersoner

Avisering (hemleverans) Välj att avisera mottagaren innan leverans genom SMS eller telefon.
Avisering (uthämtningsställe) Välj att avisera mottagaren innan leverans genom SMS eller email.
Donera till WWF Shiplink är vänföretag med WWF. Donera 10 kr som oavkortat går till att hjälpa dem i deras viktiga arbete.
Postförskott Mottagaren betalar för frakten vid utlämnandet av paketet (beloppet för transporten får max uppnå 9999:- ).

För företag

Donera till WWF Shiplink är vänföretag med WWF. Donera 10 kr som oavkortat går till att hjälpa dem i deras viktiga arbete.
Leveransavisering Mottagaren kontaktas innan leverans för att diskutera leveranstid och aviseras även 30 minuter innan hämtning. Detta tillval är nödvändigt om mottagaradressen inte är bemannad under kontorstider (08-17).
Leveransbesked Mottagaren meddelas om leveransen 30 minuter innan leverans.
Miljöfrakt Vår planet är skör. Hjälp till genom att bidra till transportörens arbete för att utveckla miljökompensationen av transporterna.

För att se vilka tillval som är tillgängliga för just din beställning, samt eventuella kostnader, gå till Beräkna Pris.