Topp 5: Våra mest uppskattade funktioner 🚛

Vi har sammanställt en lista över våra fem mest uppskattade funktioner. Listan är baserad på feedback och användarstatistik hos våra användare.

På Shiplink jobbar vi ständigt med att utveckla våra tjänster. En stor del av det arbetet handlar om att skapa nya och förbättra befintliga funktioner. Funktionerna är framtagna för att spara tid och pengar åt dig när du fraktar.

För att ta del av funktionerna måste du skapa ett konto. Skapa ett konto genom att Klicka här.

Boka snabbare o smidigare med Shiplink 🤩

Standardval för godsförsäkring
Ange ett standardval för vilken försäkringsnivå du vill applicera på dina frakter. Standardvalet gör att du slipper kryssa i ditt försäkringsval manuellt vid varje bokning men går att ändra per bokning.

Aktivera såhär: Meny --> Kontoinställningar --> Bokningsinställningar --> Standardval för godsförsäkring

Skriv ut på etiketter
Med egna etikettinställningar kan du anpassa utskriften av dina fraktetiketter baserat på vilka du använder. Spara tid genom att skriva ut på etiketter istället för att klippa och klistra.

Aktivera såhär: Meny --> Kontoinställningar --> Etikettinställningar

Personliga godstyper
Många företag skickar gods av samma återkommande vikt och dimensioner. Genom att spara dessa som personliga godstyper slipper du manuellt ange uppgifter för vikt och mått när du bokar frakt.

Aktivera såhär: Meny --> Kontoinställningar --> Godstyper

Standardval för avsändare/mottagare
De flesta av våra kunders sändningar skickas från samma adress. Underlätta bokningen genom att ange en standardadress som avsändare eller mottagare. Du slipper då fylla i adressuppgifterna manuellt vid bokning.

Aktivera såhär: Meny --> Kontoinställningar --> Bokningsinställningar --> Standardavsändare/mottagare

Förifylld epost för fraktdokument
Fyll i den epost du vill få dina fraktdokument skickade till, så behöver du inte göra det vid varje bokning. Ett snabbt och enkelt tips för att spara tid!

Aktivera såhär: Meny --> Kontoinställningar --> Bokningsinställningar --> Förifylld epost för fraktdokument

Klicka in här för att boka frakt!