Barncancerfonden & WWF

Shiplink stödjer Barncancerfonden och WWF i deras viktiga kamper.

Vi anser att alla har ett ansvar när det kommer till att vårda om planeten och dess befolkning. För att dra vårt strå till stacken väljer vi att stödja Barncancerfonden och WWF Världsnaturfonden i deras arbete för en bättre värld för alla.

Världsnaturfonden WWF
Världsnaturfonden WWF anordnar årligen ett 100-tal viktiga naturvårdsprojekt över hela världen. Som oberoende organisation är de helt beroende av donationer i sitt arbete för bland annat otrotningshotade djur, utfiskade hav och skövlade skogar.

Stöd WWF genom att bli Vänföretag här!

Barncancerfonden
I Sverige insjuknar ungefär ett barn om dagen i någon form av barncancer. Varje barn är ett barn för mycket och Barncancerfondens mål är att drabbade barn och deras familjer får den vård och det stöd som de behöver.

Klicka här för att bli Barnsupporter du också!

Alla kan vara med och göra skillnad!