Systemintegration: Lägg tlll länk i beräkna fraktpris

Vad är: Lägg till länk på beräkna pris sidan

För att spara antalet klick kan du lägga till en snabblänk på Beräkna fraktpris-sidan. Oavsett om du använder Starweb, Shopify, WooCommerce, Fortnox, Visma eEkonomi eller något annat system via Sharespine - så kan du lägga till snabblänken.

Inställningen hittas under Företagsinställningar i menyn till vänster. Klicka på "Integrera System" och välj det system du använder.

I det lilla fönstret som öppnas, klickar du på "Ja" för att lägga till snabblänken under "Beräkna fraktpris".

Klicka på "Spara".

Nu har din snabblänk lagts till höger om beräkna pris-formuläret på "Beräkna fraktpris".

👋 Behöver du hjälp med denna inställning? Eller vill du ha en genomgång av andra inställningar? Kontakta kundservice via chatt, telefon: 010-20 706 66 eller e-post: 010-20 706 66 eller e-post: kundservice@shiplink.se

Letar du efter ytterligare information?
Så här arbetar du med Systemintegrationen.

Uppdaterad den: 26/07/2024