Integrera system: Starweb

Så här integrerar du Shiplink med Starweb

När du har uppgraderat till Fraktavdelning kan du enkelt integrera med din Starweb. Det är ett smidigt sätt att tryggt och enkelt överföra mottagaruppgifter till Shiplink.

Via menyn till vänster: Klicka på fliken ”Företagsinställningar”. En undermeny öppnas, klicka på ”Integrera System” och sedan på "Starweb-knappen".

Ett mindre fönster öppnas. Välj "Ja", att du vill lägga till en snabblänk på sidan: "Beräkna fraktpris". Läs mer om den inställningen här.

Ange API-uppgifter som finns i ditt Starweb-konto. Här kan du läsa hur du skapar och hittar API-uppgifterna i Starweb

Välj den orderstatus en order i Starweb ska ha för att hämtas till ditt Shiplink-konto.

☝️Statusen Received i Starweb motsvarar statusen Created i Shiplink

Välj vilken orderstatus en order i Starweb ska få efter att frakten har bokats med Shiplink.

Välj om du vill importera mottagarens e-postadress för att kunna skicka ut spårningsmail via Shiplink.

Välj förvald typ av aviseringsmetod. Detta gäller endast tjänsten: paket till utlämningsställe.

Klicka på spara och din integration är aktiv.

👋 Behöver du hjälp med att koppla din Starweb till oss? Tveka inte att kontakta kundservice via chatt, telefon: 010-20 706 66 eller e-post: kundservice@shiplink.se

Letar du efter ytterligare information?
Så här arbetar du med Systemintegrationen.
Läs mer om inställningen i steg 2: lägg till länk på "Beräkna fraktpris"-sidan
Skapa och hitta API-uppgifter hos Starweb

Uppdaterad den: 16/05/2024