Skicka automatisk ett spårnings email till mottagaren i samband med att frakten hämtats upp. Se nedan för hur emailet ser ut och vad som ingår. Mottagaren får snabbt en överblick över kommande leverans och från vem. Mottagaren kan snabbt och enkelt spåra och följa upp frakten.

Lägg till email för spårning till mottagaren - Lägg till funktionen genom att lägga till en email till mottagaren i steg två när du bokar en försändelse. Emailet skickas till mottagaren när frakten har hämtats upp.
Språk i mailet - Mottagare utanför Sverige tar automatiskt emot emailet på engelska. Mottagare inom Sverige tar emot mailet på svenska.