Så här ställer du in ditt egna mail för fraktspårning

Så här skapar och ställer du in din företagsunika mail för spårning

Tre tips!

Enkla verktyg: Det finns kostnadseffektiva och användarvänliga webbaserade verktyg. Det blir då enkelt och roligt att uppdatera innehållet. Exempel på ett sådant rekommenderat verktyg är Canva.

Prova dig fram: Experimentera med olika inställningar, testa olika budskap och bilder. Ibland kan det oväntade bli riktigt bra.

Boka rådgivning: Om du har aktiverat Fraktavdelning ingår rådgivning. Du kan få råd och tips om hur du ska tänka med din spårningssida. Boka här.

Följ dessa steg för att lära dig mer om din egna spårsida.

I menyn till vänster, klicka på Företagsinställningar och sedan på Unik spårningsmail. Då har du kommit till inställningarna för att göra ditt egna spårningsmail.

För att kunna ändra, uppdatera, förhandsgranska och aktivera sidan måste du klicka på Aktivera.

Spara dina ändringar genom att klicka på Spara-knappen.

För att se dina ändringar och uppdateringar, klicka på Förhandsgranska. Ett fönster öppnas. För att stänga förhandsgranskningsfönstret, scrolla längst ner och klicka på Stäng förhandsgranskning.

Under Grundinställningar kan du enkelt ändra utseendet på texter, färger samt om boxarna ska ha skugga eller inte.

Lägg till din logotyp genom att dra och släppa bildfilen i rutan. Filformat som stöds är: jpg, png och gif (filen får inte överstiga 2 MB).

Lägg till en egen bild genom att dra och släppa bildfilen i rutan. Filformat som stöds är: jpg, png och gif (filen får inte överstiga 2 MB).

Genom att välja Dölj Shiplinks logga eller Visa Shiplinks logga kan du längst ned på sidan välja om du vill visa Shiplinks logotyp eller inte.

Glöm inte att spara när du är klar med dina ändringar.

➜ Har du frågor om spåramailet? Kontakta vår kundservice här.

Uppdaterad den: 19/12/2023