Artiklar om: Shiplinks företagskonto
Denna artikel finns också på:

Egna godstyperEgna godstyperMed förbestämda godstyper slipper du manuellt skriva in dimensionerna på dina frekvent återkommande godssändningar.

De flesta företag har ett bestämt antal produkter och godstyper som de regelbundet skickar ut till sina kunder. Exempelvis att behöva fylla i dessa återkommande godsdimensioner varje gång man ska skicka pall blir snabbt uttråkande och tidskrävande.

På Shiplink har vi motverkat detta genom att skapa funktionen "Egna godstyper". Med hjälp av denna funktion kan du enkelt spara måtten på alla dina olika godstyper, och sedan sortera dem efter eget föredraget namn! Följ stegen nedan för att enkelt registrera dina egna godstyper!

Logga in på ditt Shiplink-konto. Om du ännu inte har ett konto går det väldigt snabbt att skapa.

Klicka på fliken "Egna godstyper" i menyn till vänster.


När du är inne på sidan, klicka på fliken "Skapa ny godstyp" i skärmens högra topphörn för att lägga till din första godstyp.Nu är det dags att döpa ditt gods och ge det sina dimensioner! Ge gärna godset ett så detaljerat namn som möjligt så att du inte blandar ihop det med andra i framtiden. Var även noga med att ange korrekta dimensioner och vikt. Tryck sedan på "Spara".Din godstyp är nu sparad på ditt konto! Nästa gång du lägger din beställning kan du använda dig av funktionen och spara tid! Du finner dina förbestämda godstyper i följande scroll-lista.Sortera dina egna godstyperDet går enkelt att sortera ordningen på dina egna godstyper som visas i scroll-listan i fraktbokningen.

Dra dina olika godstyper upp eller ner för att ändra ordningen.Tryck "Spara vald sortering".Du har nu ändrat och sparat ordningen som scroll-listan på dina egna godstyper kommer att presenteras i fraktbokningen.Standardval egen godstypBestäm vilken godstyp ska visas som standard.

Under Kontoinställningar / Bokningsinställningar kan du enkelt ange den godstyp du vill alltid ska anges som standard vid en fraktbokning. Även om du ställer in en standard så kan du såklart ändra till annan godstyp när du bokar frakt.

Tryck "Spara"Du har nu valt en egen godstyp som standard.

Vi på Shiplink utvecklar ständigt ditt konto och dina funktioner för att göra fraktbokningen enkel och trygg för dig. Om du vill ha hjälp med Godstyper eller andra funktioner är det bara att kontakta vår Kundservice.

Uppdaterad den: 23/11/2021

Var denna artikel hjälpsam?

Dela med dig av din feedback

Annullera

Tack så mycket!