Egna godstyper

Med förbestämda godstyper slipper du manuellt skriva in dimensionerna på dina frekvent återkommande godssändningar.

De flesta företag har ett bestämt antal produkter och godstyper som de regelbundet skickar ut till sina kunder. Att behöva fylla i dessa återkommande godsdimensioner blir snabbt uttråkande och tidskrävande.

På Shiplink har vi motverkat detta genom att skapa funktionen "Godstyper". Med hjälp av denna funktion kan du enkelt spara måtten på alla dina olika godstyper, och sedan sortera dem efter eget föredraget namn! Följ stegen nedan för att enkelt registrera dina egna godstyper!

Logga in på ditt Shiplink-konto. Om du ännu inte har ett konto går det väldigt snabbt att skapa.

Klicka på fliken "Mina sidor".

Klicka på fliken "Godstyper" i menyn till vänster.

När du är inne på sidan, klicka på fliken "Skapa ny godstyp" i skärmens högra topphörn för att lägga till din första godstyp.

Nu är det dags att döpa ditt gods och ge det sina dimensioner! Ge gärna godset ett så detaljerat namn som möjligt så att du inte blandar ihop det med andra i framtiden. Var även noga med att ange korrekta dimensioner och vikt. Tryck sedan på "Spara".

Din godstyp är nu sparad på ditt konto! Nästa gång du lägger din beställning kan du använda dig av funktionen och spara tid! Du finner dina förbestämda godstyper i följande scroll-lista.

Om du vill ha hjälp med Godstyper eller andra funktioner är det bara att kontakta vår Kundservice.