Logga in via Google och Facebook

Logga in på ditt Shiplink ännu enklare via dina konton hos Google och Facebook. Funktionen är helt kostnadsfri och finns automatiskt tillgänglig för alla konton.

Såhär aktiverar du funktionen

Logga in på ditt Shiplink-konto.

Klicka på Kontoinställningar i menyn till vänster.

Kontoinställningar

Klicka på fliken Snabbinloggning.

Snabbinloggning

Klicka på knappen Koppla bredvid den plattform du vill logga in via.

Koppla konto

Om du är inloggad på Facebook/Google i din webbläsare eller telefon kopplas du automatiskt. Om inte fyller du i dem begärda uppgifterna.

FÄRDIGT! Njut av all tid du kommer spara åt dig och ditt företag!

Om du har några frågor är det bara att kontakta vår kundervice!