Logga in via Google och Facebook

Logga in på ditt Shiplink-konto ännu enklare via dina konton hos Google och Facebook. Funktionen är helt kostnadsfri och finns automatiskt tillgänglig för alla konton.

Såhär aktiverar du funktionen

Logga in på ditt Shiplink-konto.

Klicka på Kontoinställningar i menyn till vänster.

Kontoinställningar

Klicka på fliken Snabbinloggning.

Snabbinloggning

Klicka på knappen Koppla bredvid den plattform du vill logga in via.

Koppla konto

Om du är inloggad på Facebook/Google i din webbläsare eller telefon kopplas du automatiskt. Om inte fyller du i dem begärda uppgifterna.

FÄRDIGT! Njut av all tid du kommer spara åt dig och ditt företag!

Om du har några frågor är det bara att kontakta vår kundervice!

Uppdaterad den: 12/05/2021