Sändningsstatus i din inloggning

Vi har uppdaterat vårt system och gjort det enklare för dig att spåra och se sändningsstatusen på dina transporter - direkt i ditt konto.

Genom nya funktioner i ditt konto kan du nu enklare spåra och följa upp dina transporter. Under
Tidigare sändningar kan du enkelt se en översikt och sortera dina transporter. Önskar du mer detaljerad information trycker du på symbolen av ett förstoringsglas så får du upp aktuell och mer detaljerad information.

För att kunna följa din sändningsstatus krävs det att du har ett konto, klicka här för att skapa!

Har du frågor angående dina sändningsstatusar, eller andra funderingar? Hör av dig till vår Kundservice!