Sändningsstatus i din inloggning

Hos Shiplink kan du enkelt spåra och se sändningsstatusen på dina transporter - direkt i ditt konto.

Genom nya funktioner i ditt konto kan du enkelt spåra och följa upp dina transporter. Under
Tidigare sändningar kan du enkelt se en översikt och sortera dina transporter. Önskar du mer detaljerad information trycker du på symbolen av ett förstoringsglas så får du upp aktuell och mer detaljerad information.

För att kunna följa din sändningsstatus krävs det att du har ett inlogg. Klicka här för att skapa konto

Har du frågor angående dina sändningsstatusar, eller andra funderingar? Hör av dig till vår kundservice!