Olika format på fraktetiketter

Fler och egna format på fraktetiketter

Vi har 7 stycken fasta storlekar och 1 storlek med möjligheten att anpassa dina etiketter efter egna mått genom att sätta bredd och höjd manuellt.

Välj enkelt vilket format du vill skriva ut dina fraktetiketter under kontoinställningaretikettinställningar och skriv sedan ut dem från Mina frakter.
Se instruktionsvideon ovan för en simpel genomgång!

För att använda olika format av fraktetiketter krävs det att du har ett konto, klicka här för att skapa ditt egna företagskonto!

Uppdaterad den: 25/11/2022