Fler format på fraktetiketter

Med fler format av fraktetiketter kan du nu använda både din etikettskrivare och vanliga skrivare för att printa fraktetiketter från ditt Shiplink-konto. Nu behöver du inte längre klippa-och-klistra för hand!

Vi lanserar nu ytterligare en funktion som underlättar och sparar tid för dig som kund. Välj enkelt vilket format du vill skriva ut dina fraktetiketter i under kontoinställningar, och skriv sedan ut dem från tidigare bokningar. Se instruktionsvideon ovan för en simpel genomgång!

För att använda olika format av fraktetiketter krävs det att du har ett konto, klicka här för att skapa!
Vi rekommenderar dig att köpa dina etiketter här.
De här etikettformaten stödjer vi: