Systemintegration: Redigera mottagarens uppgifter

Det händer att mottagaren anger fel uppgifter vid beställningen, eller att du själv vill justera några uppgifter i efterhand. Det kan du enkelt göra genom att redigera varje order via kolumnen "Mottagare".

Ändra uppgifter
Klicka på mottagarens ort och namn i kolumnen "Mottagare". Ett nytt fönster öppnas med uppgifterna som hämtas från ditt system.

Gör dina ändringar i mottagarens uppgifter.

Klicka på "Spara". Nu är dina ändringar sparade och du kan fortsätta boka frakten.

Återställa uppgifterna
Om du behöver återställa uppgifterna från ditt system kan du enkelt göra det genom att klicka på "Återställ från order"-knappen, längst upp till höger.