15-30% rabatt på emballage

15-30% rabatt på emballage hos Norddahl.se

Enormt utbud av alla sorters emballage för just din produkt och verksamhet. Du får 15-30% rabatt på hela sortimentet hos Nordahl.se genom att uppgradera dit företagskonto till Fraktavdelning.

Allt inom emballage

Med snart 60 år i branschen och över 11.000 produkter i ordinarie sortiment kan du hitta eller ta fram exakt det du behöver med hjälp av Nordahl. Hög kvalitet, superb service, bra priser och korta leveranstider samt en riktigt bra förmånsrabatt är anledning till att Shiplink valt att kroka arm med Nordahl för att erbjuda en värdefull förmån för våra dig som skaffar Fraktavdelning.

➜ Skapa ditt egna Shiplink-konto och aktivera fraktavdelning här!
➜ Frågor kring förmånen? Kontakta kundservice här.
➜ Sök i Nordals sortiment här.

Uppdaterad den: 04/07/2024