Visma eEkonomi-modul för fraktbokning

Visma eEkonomi - Boka snabbare med Fraktavdelning

Det innebär att med bara några klick kan du importera ordrar för att boka flera frakter i Shiplink. Du sparar tid och skapar en säker metod för att boka frakter eftersom du inte behöver manuellt ange leveransinformation för varje bokning, vilket minskar risken för fel. Tekniken för integration med Visma eEkonomi är färdig och enkel att konfigurera själv, utan dyra programmeringskostnader eller expertisbehov.

Så här enkelt är det:

Importera dina ordrar från Visma eEkonomi till Shiplink
Arbeta, lägg till godstyper och varuförsäkring samt beräkna pris på flera ordrar samtidigt
Tryck på: Importera & boka
Klar!

➜ Skapa ditt eget Shiplink-konto och aktivera Fraktavdelning här!
➜ Har du frågor om Fraktavdelning? Kontakta vår kundservice här.

Uppdaterad den: 13/11/2023