Importera från +40 system via Sharespine

Boka snabbare, importera från ditt system

Importera leveransuppgifter från ordrar i ditt system till fraktbokningen i ditt Shiplink-konto. Detta görs med hjälp av vår anslutning till Sharespine som ingår i uppdateringen till Fraktavdelning. Sharespine, som är en extern teknisk lösning tar fram ett pris samt avtal för dig och skapar integration mellan ditt system och Sharespine. När den integrationen är färdig så kan du enkelt ansluta till Shiplink, utan kostsam programmerings- eller experthjälp.

Du sparar tid och skapar ett tryggt sätt att boka frakter på - eftersom du inte skriver in leveransuppgifter manuellt för varje bokning så minimerar du risken att det blir fel.

Så här enkelt är det:

Importera leveransuppgifter från ditt system
Arbeta med, ändra och uppdatera flera ordrar samtidigt
Tryck på: Importera och boka
Klar!

System Sharespine kan integrera

E-handelsystem
Abicart, Askås, BigCommerce, DirektOnline, Easyweb, Wikinggruppen, Kodmyran, Magento, Mystore.no. Norce, Nordisk E-handel, PrestaShop, Shoplab, Sitedirect, Sitesmart, Squarespace, Starweb, Vendre och Wix.

Ekonomi- och affärssystem
Visma.net, Mamut, Specter, Visma Administration, Visma e-conomic och Visma eAccounting.

Marknadsplatser
AFound, CDON, Elgiganter, Fyndiq, Tradera och Åhléns.

➜ Skapa ditt egna Shiplink-konto här! och frakta med klimatkompenserade frakter.
➜ Kan ditt system integrera med Shiplink? Kolla med oss.

Uppdaterad den: 27/03/2024