Maila till oss på order@shiplink.se så svarar vi snarast möjligt.

E-post

På Shiplink älskar vi att kommunicera med våra kunder.

Vilka frågor du än må ha angående tidigare eller kommande bokningar så är det bara att höra av dig genom den kanal som passar dig bäst.

Shiplink Kundservice

Har Shiplinks kundtjänst någon e-post? Absolut! Du mailar enkelt vår kundservice på order@shiplink.se.

Maila oss idag, vi svarar dig så fort vi bara kan! Pröva även att prata med oss i vår nylanserade chatt genom att klicka på den lilla ikonen i din skärms högra hörn.