Telefon

Shiplink har en kundtjänst i världsklass och prioriterar alltid våra kunders bästa.

Ring in till oss under kontorstider (08-17) så hjälper vi dig, vilka frågor du en må ha. Det finns inga dumma frågor!

Vilket telefonnummer har Shiplinks kundtjänst? Du når Shiplinks kundtjänst på 010-20 706 66. Vi har öppet alla vardagar mellan 08-17.

Shiplink Kundservice Telefon

Prova även att använda dig av vår nylanserade chatt-funktion som du hittar längst ned i skärmens högra hörn.