Telefon

Shiplink har en kundservice i världsklass och prioriterar alltid våra kunders bästa.

Ring in till oss under kontorstider (08.30-17) så hjälper vi dig, vilka frågor du än må ha. Det finns inga dumma frågor!

Vilket telefonnummer har Shiplinks kundservice? Du når Shiplinks kundservice på 010-20 706 66. Vi har öppet alla vardagar mellan 08.30-17.

Shiplink Kundservice Telefon

Prova även att använda dig av vår chatt-funktion som du hittar längst ned i skärmens högra hörn.