Faktura

När du bokar frakt med Shiplink kan du välja att betala via faktura med 30 dagars betalningsvillkor. Du kan välja att få den via mail, alternativt mot en liten kostnad via posten.

När du lagt din bokning i varukorgen, får du upp de olika alternativen i kassan. Här väljer du den betalningstjänst som passar dig bäst genom att klicka på rutan.

Har du ett företagskonto får du en tydlig översikt över alla dina tidigare fakturor under menyvalet fakturor. Du kan dessutom ansöka om att få samlingsfaktura som skickas ut veckovis.

Om du inte har ett företagskonto ännu, kan du skapa det väldigt enkelt här: Skapa företagskonto! Det är helt gratis och kommer underlätta fraktandet oavsett fraktbehov.