Faktura

När du bokar frakt med Shiplink kan du välja att betala via faktura med upp till 20 dagars betalningsvillkor. Vi skickar fakturan via e-mail veckovis.
När du lagt din bokning i varukorgen, får du upp alternativen för betalningstjänst i kassan. Här väljer den som passar dig bäst genom att klicka på rutan.

Har du ett företagskonto får du en tydlig översikt över alla dina tidigare fakturor under fliken Fakturor i menyn. Du kan dessutom ansöka om att få samlingsfaktura som skickas ut veckovis.

👋 Vi finns här för dig om du har frågor kring fakturor. Kontakta kundservice via chatt, telefon: 010-20 706 66 eller e-post: kundservice@shiplink.se

Letar du efter ytterligare information?
Läs mer om fakturaöversikten
Intresserad av autogiro? Läs mer här.
Läs här hur du ändrar e-mail för faktura

Uppdaterad den: 02/07/2024