Samlingsfaktura

När du lägger ett flertal beställningar i veckan kan det underlätta rent administrativt att samla betalningarna i en gemensam samlingsfaktura.

Samlingsfakturan för alla dina frakter den senaste veckan skickas sedan ut veckovis. Du väljer samlingsfaktura som betalningstjänst i kassan genom att markera följande fält:

Övervaka dina samlingsfakturor

Du följer enkelt dina samlingsfakturor under fliken på Mina sidor:

Hur tar jag del av mina samlingsfakturor? Du väljer själv hur du vill bli tilldelad din samlingsfaktura. Vi kan antingen skicka ut dem i fysiska kopior, eller elektroniskt till din e-mail.

Råder det några oklarheter eller om du har andra frågor kan du enkelt kontakta Shiplinks kundservice.