Telefon

Shiplink har en kundservice i världsklass och prioriterar alltid våra kunders bästa.

Ring in till oss så hjälper vi dig, vilka frågor du än må ha. Det finns inga dumma frågor!

Vilket telefonnummer har Shiplinks kundservice? Du når Shiplinks kundservice på 010-20 706 66. Vi har öppet måndag-torsdag 08.30-17.00, fredag 08.30-16.00.

Shiplink Kundservice Telefon

💬 Prova även att använda dig av vår chatt-funktion som du hittar längst ned i skärmens högra hörn.

Uppdaterad den: 28/10/2022