Systemintegration: Ändra varuförsäkring

#Ändra varuförsäkring i Systemintegrationen

I systemintegrationen kan du enkelt redigera godstyper och mottagarens uppgifter. Dessutom kan du välja om du vill inkludera Shiplinks varuförsäkring och bestämma prisnivån beroende på godsets värde. Följande steg beskriver hur du ändrar varuförsäkringen för en order.

Ändra varuförsäkringen i systemintegrationen:
Navigera till systemintegrationen och hitta den specifika order du ska boka och ändra varuförsäkringen för. Följ raden till höger.
Klicka på knappen i kolumnen "Varuförsäkring". Ett litet fönster öppnas.
I fönstret, välj om du inte vill ingå i varuförsäkringen eller om du vill ingå genom att välja värdet på godset: upp till 30.000 kr, 80.000 kr eller 200.000 kr.
Klicka "Välj" - din ändring är sparad för den ordern.

👋 Dina kollegor på Shiplink finns här om du behöver hjälp? Kontakta kundservice via chatt, telefon: 010-20 706 66 eller e-post: kundservice@shiplink.se

Länkar
Redigare en i taget eller flera/alla ordrar samtidigt
Vad är varuförsäkring för något? Läs mer här
Hur beräknar man fraktpriset i Systemintegrationen?