100% klimatkompenserade frakter

Alltid 100% klimatkompenserade frakter

Exakt 100% av alla frakter som bokas via Shiplink klimatkompenseras. Allt är klart och färdigt för dig och dina kunder, du behöver inte lägga någon tid - det gör vi.

Samtidigt som våra transportörer driver, utvecklar och förbättrar hållbarheten inom sin verksamhet, vill vi tillsammans med dig och dina kunder göra det vi kan för att minska klimatpåverkan. Just därför klimatkompenserar vi alla frakter som du bokar.

Vi har i samarbete med Atmoz Consulting valt att bidra till klimatkompensationsprojektet Karnataka Solar, som förhindrar ett utsläpp på ca 425 000 ton koldioxid per år. Tack vare Indiens många soltimmar skapas el som 575 000 hushåll får ta del av. Projektet minskar klimatpåverkan, bromsar den globala uppvärmningen och gynnar även regionens invånare ekonomiskt. Det bidrar dessutom till 3 av de 17 Globala Målen för hållbar utveckling.

➜ Skapa ditt egna Shiplink-konto här! och frakta med klimatkompensation.
➜ Frågor kring klimatkompensation, kontakta kundservice här.

Uppdaterad den: 14/11/2023