Artiklar om: Fraktdokument
Denna artikel finns också på:

Hur fäster man fraktetiketten?

Hur du fäster fraktetiketten på godset



När du har bekräftat din bokning så är nästa steg att skriva ut en fraktetikett som måste fästas på ditt gods innan upphämtningen. Du hittar alla fraktdokument i mejlet vi skickat och under fliken Mina Frakter i ditt Shiplink-konto.

Fraktetiketten finns tillgänglig i flera format, men oavsett vilket format du (eller den som skickar, alltså avsändaren) använder måste etiketten vara ordentligt fastsatt innan chauffören kommer för att hämta upp godset.

Om det inte är du som skickar godset?
Vi råder att du anger dig själv som mottagare av fraktdokument och sen vidarebefordrar dokumenten vidare till avsändaren med ovan information. Och eventuella referenser din avsändare behöver för att koppla samman dem med din beställning.

Om du skriver ut etiketten på vanligt papper, se till att använda rejält med tejp för att den ska sitta säkert. Även om du använder självhäftande etiketter kan det vara en bra idé att förstärka med tejp längs kanterna för extra säkerhet.

👋 Tycker du det är komplicerar med frakt? Vara bara lugn och kontakta kundservice innan du bokar, via chatt, telefon: 010-20 706 66 eller e-post: kundservice@shiplink.se

Letar du efter ytterligare information?
Vad är en fraktsedel?
Viktiga punkter innan du fäster fraktetiketten.
Mer info om fraktetiketter och sändningslistan
Vilka olika format på fraktetiketter finns det?

Uppdaterad den: 20/09/2024

Var denna artikel hjälpsam?

Dela med dig av din feedback

Annullera

Tack så mycket!