Adressbok för snabb bokning

Många frakter går till samma återkommande adresser. För att slippa behöva fylla i samma adressuppgifter i bokningsformuläret kan du skapa din egna smarta adressbok.

Med en adressbok kan du enkelt och snabbt addera och redigera dina mottagare och avsändare du ofta fraktar till och från. När det är dags att boka din nästa frakt, finns de tillgängliga via en scroll-meny. Om du dessutom markerar en adress som favorit, så kommer den alltid vara högst upp i listan. Med en egen adressbok gör du fraktbokningen så mycket mer effektiv!

➜ Skapa ditt egna Shiplink-konto här!
➜ Frågor kring adressboken, kontakta kundservice här.

Uppdaterad den: 24/11/2023