Ändra mejl för faktura

Ändra din mejl för faktura

Här är en guide som visar hur du uppdaterar mejladressen dit vi kommer att skicka dina fakturor.

I menyn till vänster: Klicka på fliken Företagsinställningar. Därefter klicka på fliken Samlingsfaktura

☝️Fliken Företagsinställningar visas endast för och administreras av användare med behörighet som Administratör.

Klicka i fältet för Mejladress för samlingsfaktura.

Ersätt den befintliga mejladressen med den du önskar att fakturan skickas till.

Klicka på spara längre ner på sidan.

Klart! Men bevaka gärna dina kommande fakturor – det kan hända att ändringen inte påverkar fakturor som ska skickas inom de närmaste dagarna.

👋 Har du frågor? Kontakta kundservice via chatt, telefon: 010-20 706 66 eller mejl: kundservice@shiplink.se

Uppdaterad den: 08/08/2024