Internetbanken

Hos Shiplink kan du enkelt betala dina fakturor via Internetbanken.

Med Shiplink kan du välja att betala dina fakturor via Internetbanken. Det är ett enkelt och smidigt sätt att betala för dina frakter. Betalningssättet är gratis och finns automatiskt tillgänglig för alla dina fakturor utan att du själv behöver aktivera funktionen i kassan.

Använd betalningssättet genom att klicka på länken "Betala via Internetbank" på din faktura. Logga därefter in via BankID och välj vilken datum pengarna ska dras, samt ifrån vilket konto. Superenkelt!

Klicka här för att boka frakt.

Råder det några frågor kan du som alltid kontakta vår kundservice.

Uppdaterad den: 11/12/2020