Importera data från CSV-fil

Med ett företagskonto uppgraderat till Fraktavdelning kan du använda Shiplinks CSV-fil för att smidigt boka flera frakter med färre knapptryck och säkrare hantering. I filen, som är som en mall, lägger du in dina upphämtnings- och leveransuppgifter. Vid inläsning av filen kan vårt system förstå uppgifterna och då skapas fraktbokningar som du kan välja att arbeta med eller direkt gå vidare för att boka.

Så här enkelt är det:

Importera genom att ladda upp filen i Shiplink
Arbeta med, ändra och uppdatera flera ordrar samtidigt
Tryck på: Importera och boka
Klar!

➜ Skapa ditt egna Shiplink-konto och aktivera fraktavdelning här!
➜ Frågor kring import av CSV? Kontakta kundservice här.

Uppdaterad den: 13/11/2023