Integrera Visma eEkonomi med Shiplink är så här enkelt

Så här integrerar du Visma eEkonomi med Shiplink

Öppna Integrera system genom att klicka först på Företagsinställningar i menyn till vänster och sedan på Integrera system.

☝️Fliken Företagsinställningar visas endast för och administreras av användare med behörighet som Administratör.

Klicka på Visma-knappen.

Ett nytt mindre fönster öppnas.

Lägg till genväg/länk i fliken: beräkna och boka. En genväg skapas direkt till importvyn för dina ordrar.

Ställ in den status som ordern ska tilldelas i Visma eEkonomi efter att den har bokats för frakt i Shiplink.

Ställ in den fraktstatus som ordern ska tilldelas i Visma eEkonomi efter att den har bokats för frakt i Shiplink.

Importera mottagarens email för att kunna skicka ut spårningsmail.

Vid frakttjänsten paket till utlämningsställe kan du välja om aviseringsmeddelanden till mottagaren ska ske via e-post eller SMS.

Klicka på Nästa steg, och ett nytt fönster öppnas. Klicka sedan på Konfigurera system.

Ny flik öppnas. Klicka där på knappen Anslut. Ännu en ny filk öppnas med Visma eEkonomi. Logga in på Visma med dina inloggningsuppgifter.

Sen måste du godkänna integrationen genom att klicka Allow

Ange den orderstatus som din order ska tilldelas i Visma eEkonomi för att importeras till Shiplink.

Ange från vilket första orderdatum ordrarna ska läsas in i Shiplink. Klicka sen på Fortsätt.

Klicka på Slutför. Gå till fliken med ditt Shiplink-konto och klicka på Spara.

Klar! ✅ Börja importera ordrar genom att gå till Systemintegration via menyn till vänster.

➜ Har du frågor om integrationen? Kontakta vår kundservice här.

Uppdaterad den: 19/12/2023