Om vårt hållbarhetsarbete

Shiplink stödjer AjaBajaCancer och Naturskyddsföreningen
Förutom att ta hand om personal och miljö på arbetsplatsen, vill vi ta hand om planeten och människorna på den. Vi drar vårt strå till stacken genom att stödja AjaBajaCancer och Naturskyddsföreningen samt klimatkompensera 100% av samtliga frakter som bokas via Shiplink

AjaBajaCancer 💛

AjaBajaCancer är en ideell förening som underlättar vardagen för barn som drabbats av cancer och deras familjer. När cancern slår mot de allra yngsta, så slår den också mot de allra mest utsatta. Familjer och dess vardag slås i spillror – något som ingen forskning i världen kan lösa. AjaBajaCancer finns där som en hjälpande hand för familjerna och erbjuder stöd i deras vardag.

Stötta AjaBajaCancer här

Naturskyddsföreningen 💚

Naturskyddsföreningen arbetar för att jorden ska vara lika fantastisk för våra barn som för oss. Arbetet riktas mot olika områden, såsom skogen, havet och klimatet.

Stöd Naturskyddsföreningen här

Klimatkompenserad frakt 🌳

För att minska klimatpåverkan på vår planet är samtliga frakter som bokas med Shiplink 100 % klimatkompenserade. Klimatkompensation innebär att man finansierar en åtgärd utanför den egna verksamheten. Den åtgärden ska leda till en minskning av utsläpp som är lika stor som de utsläpp man kompenserar för.
Detta göra vi utöver arbetet våra transportörer gör för att minska deras klimatpåverkan.

Visa att ditt företag använder klimatkompenserade frakter 🧤
Vi har tagit fram ett sigill för dig som använder Shiplinks frakttjänster. Använd Shiplinks sigill för 100% klimatkompenserad frakt på företagets hemsida eller i trycksaker. Det är helt gratis. ladda ner, klicka här.

Vill du veta mer om våra klimatkompenserad frakter och vårt samarbete med Atmoz Consulting? Klicka här!

Uppdaterad den: 21/12/2022