Shiplink API integration

Vad är ett API?
API är en förkortning av Application Program Interface. Kort beskrivet är det ett sätt att få program (applikationer) eller system att prata med varandra och utbyta information.

Vem kan använda Shiplinks API integration?
I stort sett alla som har ett ehandel-, affärsdata- eller handelsplattssystem kan integrera med Shiplink, det krävs dock teknisk kompetens inom programmering för att få allt att fungera.

Vad kan Shiplink API hjälpa till med?
Syftet med Shiplink API är att förenkla hanteringen av ordrar. Shiplink API möjliggör kommunikation mellan Shiplinks system och ditt system. Vilket gör att du via ditt egna system kan utföra funktioner såsom:
Prisberäkning
Bokning
Spåra försändelser
Hämta fraktdokument

Att integrera sitt system med Shiplink API kan ha många fördelar, speciellt vid stora volymer. Det kräver dock en investering i form av utveckling. För dig som har något av de populäraste handelssystemen finns en alternativ möjlighet i vår tilläggstjänst Shiplink Import, läs mer om den här.

Var hittar man API dokumentationen?
Klicka här så hittar du detaljerad information kring hur vårt API är uppbyggt.

Frågor eller funderingar? Kontakta Shiplinks kundservice.