API koppling för fraktbokning

API för snabb fraktbokning

Boka frakt smidigt från ditt e-handels-, ekonomi- och affärsdatasystem via Shiplink. I uppgraderingen till Fraktavdelning finns det en öppning integrera med ditt egen API. Det är fördelaktigt för dig som har väldigt stora fraktvolymer och teknisk kompetens inom programmering att bygga ett API.

Kort beskrivet är API ett sätt att få program eller system att prata med varandra och utbyta information. Ett API kan alltså överföra utvald data från ditt system till Shiplink och på så sätt minimera manuellt arbete när du ska boka frakt.

Färdiga moduler - enklare och billigare lösning
För dig som har Shopify, WooCommerce, Fortnox eller Visma eEkonomi finns en enklare lösning bara några knapptryck bort. I Fraktavdelning ingår moduler för just dessa system. Men även andra system kan enklare integreras via vår tekniska partner Sharespine. Ta gärna kontakt med oss så berättar vi mer!

➜ Skapa ditt egna Shiplink-konto och aktivera fraktavdelning här!
➜ Vilket system arbetar du i? Kontakta kundservice så hittar vi bästa lösningen.
➜ Kolla in våra andra integrationsmöjligheter. Läs mer om: Shopify eller WooCommerce eller Fortnox eller Visma eEkonomi.

Uppdaterad den: 19/12/2023