Smarta användarinställningar och funktioner

Smarta användarinställningar

Med ett Shiplink-konto får du tillgång till smidiga funktioner och smarta kontoinställningar som kommer underlätta ditt fraktande ännu mer. Med små medel sparar du tid som du kan spendera på annat viktigt (eller roligt).

Bland annat kan du:
Ange en standardavsändare - Avsändaren är automatisk ifylld när du påbörjar en bokning.
Ange förvald godstyp - Paket eller pall, samt mått och vikt fylls automatisk i vid en bokning.
Förifylld epostadress för fraktdokument - Bestäm till vilken mail du vill skicka fraktetikett och sändningslistan
Standardval för varuförsäkring - Välj summa eller om du inte vill ingå i varuförsäkringen per automatik.
Kontot innehåller flera funktioner och inställningar, mindre men som tillsammans optimerar och tar fraktbokningen till ny nivå.

➜ Skapa ditt egna Shiplink-konto här! och frakta med klimatkompenserade frakter.
➜ Nyfiken på hur du kan använda Shiplink, kontakta kundservice här.

Uppdaterad den: 01/12/2023