System för bokning av frakter

Shiplink är mer än ett TA-system. Det är en fullständig plattform för dig som vill lägga mindre tid på företagets frakter. Allt är byggt med fokus på dig som bokar frakt. Det ska vara lättanvänt, smidigt, tydligt, tryggt och även trevligt. Dessutom behöver du inte göra något för att komma igång, Inget avtal, inga bindningstider, ingen teknisk kompetens eller frakterfarenhet behövs - allt finns färdigt och är redo att användas.

Allt som ingår i systemet

Bland annat är kopplingar till transportörer gjorda, avtalen är förhandlade och aktuella, prisberäkningen är alltid uppdaterad och rätt oavsett vad eller vart du ska skicka. Skriv ut och spara fraktdokument, följ upp dina frakter, administrera fakturor, skapa en adressbok samt anpassa inställningarna som gör ditt arbete med frakterna smidigare.

Dessutom får du alltid hjälp av vår tillgängliga och personliga kundservice.

➜ Skapa ditt egna Shiplink-konto här!
➜ Har du frågor om systemet och Shiplink? Kontakta vår kundservice här.

Uppdaterad den: 20/11/2023