Upp till 30 dagars betalningsvillkor

30 dagars betalningsvillkor

Som kund med företagskonto uppgraderat till Fraktavdelning erbjuder vi upp till 30 dagars betalningsvillkor på din veckovisa samlingsfaktura, istället för sedvanliga 20 dagar (upp till). Du kan välja att få fakturan via mail eller mot en mindre kostnad, via post. Via företagskontot har du dina fakturor samlade för fullständig koll och möjlighet till uppföljning.

Med 30 dagar betalningsvillkor behöver du lägga mindre tid på att administrera fakturor. Istället får du mer tid till att fokusera på din verksamhet och mer tid till dina kunder!

➜ Skapa ditt egna Shiplink-konto här!
➜ Behöver du 30 dagars betalningsvillkor, kontakta kundservice här.

Uppdaterad den: 16/02/2024