Chatt

Ta del av Shiplinks chatt-funktioner!

Chatta med Shiplink

Få hjälp i realtid genom att kontakta oss i via vår chatt-funktion.

Har du problem med att skicka pall, eller annat? Prova att använda dig av vår väldigt uppskattade chatt nästa gång du behöver hjälp. Vi svarar oftast inom någon minut under kontorstider.

Funktioner

Chatt Ställ dina frågor direkt till vår kompetenta kundservice! Vi svarar oftast inom någon minut.
Skärmövervakning Fungerar det inte att lägga din beställning? Om du inte hittar vart du ska trycka kan du ge oss tillgång att spegla din skärm i vår! Vi kan då övervaka din bokning i realtid och se till att du klickar rätt.
Skärmstyrning För att ge total service till dig som kund, kan vi även styra din skärm ifrån vårt kontor. Vid tillåtelse är det möjligt för oss kontrollera din skärm fullständigt, för att så smidigt som möjligt hjälpa dig med dina problem.

Det är superenkelt att komma igång!

Shiplink Chatt
Tryck på den lilla ikonen i nedersta högra hörnet på skärmen när du är inne på Shiplink.se

När fönstret öppnas kan du börja chatta med vår kundservice!

Tryck på den lilla ikonen i högra botten av din skärm för att testa chattens häftiga funktioner redan idag!

Uppdaterad den: 07/04/2021