Veckovis samlingsfaktura

När du lägger flera ordrar i veckan kan det underlätta rent administrativt att samla betalningarna i en gemensam samlingsfaktura. Hos Shiplink kan du få tillgång till samlingsfaktura med upp till 20 dagars betalningsvillkor, som skickas ut veckovis och inkluderar alla frakter du bokat den senaste veckan. För att betala med faktura väljer du samlingsfaktura som betalningsmetod i kassan.

Om du vill få stenkoll och möjlighet att följa upp alla dina samlingsfakturor skapar du ett företagskonto och loggar in. Klicka in dig till fliken Fakturor i sidomenyn, här finns allt samlat.
Önskar du upp till 30 dagar betalningsvillkor istället för 20 dagar? Uppgradera ditt företagskonto till Fraktavdelning och få tillgång till flertalet förmåner!

➜ Skapa ditt egna Shiplink-konto här!
➜ Frågor kring import av CSV? Kontakta kundservice här.
➜ Boka en frakt nu på direkten, går vidare här.

Uppdaterad den: 16/02/2024