Boka frakt snabbare och smidigare? Hej Shiplink Import!

Arbetar du med många ordrar vid samma tillfälle eller bokar du flera gånger per dag? Upplever du det tidskrävande att manuellt fylla i flera sändningar? Då har vi lösningen åt dig.

Lösningen är ett tillval: Shiplink Import. Med det här tillvalet hämtas orderns leveransuppgifter direkt från ditt system till din bokning i ditt Shiplink konto. Kopplingen gör att du sparar tid och minskar risken för eventuella fel vid manuell inmatning.

Hur Shiplink Import fungerar
1. Automatisk import - Leveransuppgifter och annan information importeras från din webbutik
2. Bokning av frakt - I Shiplinks smarta listvy bokar du frakter till dina ordrar utan att klippa och klistra
3. Skriv ut fraktdokument - Allt är bokat och klart

Hur går integrationen (kopplingen) till?
Sharespine kommer att sätta upp kopplingen åt ditt företag för att säkerställa så alla inställningar blir korrekt. Tveka inte att prata med Shiplink eller Sharespine för att diskutera dina idéer. Kontakta oss för mer information och för att komma igång.

System som går att koppla:
E-handel: Askås, C4 Media, Jetshop, Magento, Nordisk E-handel, PrestaShop, SharpSpine, Shopify, SiteSmart, Starweb, Vendre, Wikinggruppen och WooCommerce.
Affärsdatasystem: Fortnox, Hogia Retail, Visma eEkonomi, Visma net, Visma Administration och Specter
Marknadsplatser: Afound, CDON, Fyndiq och Tradera.

💬 Vill du komma igång med Shiplink Import? Du kan aktivera tillvalet med ovan länk. Men även kontakta Shiplinks kundservice på telefon 010-20 706 66, chatten eller maila oss på order@shiplink.se

Vilka är Sharespine?
Sharespine är en aggregator som erbjuder integrationer mellan olika system inom handel som e-handelssystem, ekonomisystem och marknadsplatser. Läs mer om Sharespine, klicka här.

☝️TIPS: Alternativt är att använda vår importfunktion av CSV-fil, läs mer här.
Med reservation för eventuella förändringar eller felskrivningar. Denna hjälpartikel har som målsättning att vägleda.