Boka snabbare och enklare med Shiplink Import 🚀

Shiplink gör det nu ännu enklare och smidigare för dig att boka dina frakter. Med Shiplinks koppling till Sharespine kan du importera leveransadresser från dina ordrar i de mest populära ehandel-, affärsdata- och handelsplatssystemen. Läs nedan vilka plattformar som stöds.

För många är det väldigt tidskrävande att manuellt fylla i sina sändningars mottagaradresser. Med Shiplinks nya import funktion kan du enkelt importera orderns leveransuppgifter direkt ifrån ditt system. Efter att frakten bokats ändras statusen på ordern och om systemet stödjer skickas uppgifter för spårning tillbaka.

Följande system stöds;

E-handel: WooCommerce, WM3, Wikinggruppen, Vendre, Talex, Starweb, SiteSmart, Shopify, SellBase, Prestashop (1.5 -1.7), Nordisk e-handel, Magento (1&2), Software, C4Media / Exakta, Jetshop, Carismar, Bliss Webbstudio och Askås.

Affärsdatasystem: Fortnox, Visma eEkonomi, Hogia Retail, Visma net, Visma Administration.

Marknadsplatser: CDON, Fyndiq, Tradera, Afound.

Intresserad och vill veta mer? kontakta kundservice så berättar vi mer.

Sharespine är en s.k aggregator som erbjuder integrationer mellan olika verksamhetssystem som då specialiserat på system som används inom e-handel som E-handelssystem, Ekonomisystem, Marknadsplatser. Mer reservation för eventuella förändringar eller skrivfel. Denna hjälpartikel har som målsättning att vägleda. Läs mer om Sharespine, klicka här